neděle 10. května 2009

Dítě představ

Učit se? nojo, musim! Ale copak to jde pořád? No nejde! Člověk si musí odfrknout a vlastně se i učí přes ten den líp, když víte, že vás navečer čeká nějaká příjemná činnost. A která činnost je nejpříjemnější (no a nebo druhá nejpříjemnější-dobře,no:)? No přece LEZENÍ - to ste nečekali,coo? Problém zas je teda v tom, že když víte, že někam pojedete, tak sice čumíte do papírů a jako se učíte, ale myslíte na to, co že to dneska zkusíte a jak že tam jsou ty kroky a jestli je dobry počasí atd atd...No je to takovej začarovanej kruh.
Ale k věci. Dnes jsme byli se Šampikem dohodlí, že až zamává Barušce až bude v Semilech sedět ve vláčku (rychlík 993 z Liberce do Pardubic, pravidelný odjezd ze Semil 17:08, to víte..syn železničáře:-D ), hned valíme na Panťák, zkusit popokusovat v plotně. Cestou ještě potkáme Nerva,kterej valí ze Sušek, ani ho moc nemusíme přemlouvat a jede s náma. Na Panťáku pusto prázdno, v rámci zachování co nejvíce kůže na prstech nalejzám plotnu pravým koutem (asi VIIb). Doberu Šampona a každej si dem nacvakat svůj směr ze slanění. Já mam dnes v plánu Dítě představ Xb, Šampon se jde podívat do Tutáče Xb. Ze slanění nacvakám a trochu namaluju chyty, hlavně ve své variantě, kde mezi 4.K a borhákem jdu přímo a né zleva, kudy se to asi chodívá normálně?. Mezitím Nerv jistí Šampika v TR průstupu Tutáče. Následuje můj topvoupek na nakrokování a připomenutí..docela to jde. Dolu...okolo 20min. pauzička, stáhnout lano, navázat se, narvat na nohy o 4čísla menší Testarossy, namágovat, nerv mě propleskne a řekne něco jako "To dáš, kurvaa". Sem nervózní jak stará fena (doufam, že tu frázi znáte:) a jdu na to. No nebudu zdržovat a rozebírat detaily. Prostě...klepal sem se, měl sem nateklo, ale DAL SEM TO a jsem za to rád:) Takže co je teď na řadě? Satisfakce? Horká čára? uvidíme. Tak zas zpátky do učení!

3 komentáře:

  1. Míro GRATULACE, budou z toho nějaký fotky? ty voe 10b v plotně, já tomu nerozumím:( já včera tek v 7- na Bajerce jak sr... Janek

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Honzíku, no fotky nebudou, musí ti stačit ta Špekova:) Jinak k tomu Xb..ve srovnávací tabulce DŽC je to už jen Xa(7cFr),ale i tak mě to těší:) No a kdybys mě viděl, jak sem špačkoval, když sem si nad plotnu šel dat lano tim VIIb koutem a jak sem tam stepoval,to bys nikdy neřekl, že mam své maximum někde vejš:-D Jo a neskutečně mě dnes páááálej prsty..auauau M.

    OdpovědětVymazat