neděle 16. srpna 2009

Jura- Svatební cesta

Je po svatbě. Úspěšně jsem odsvěčil, odřečnil, udělal průser, opil se, seznámil se...no a to by na takovou vydařenou svatbu mohlo stačit. Tím by pro většinu svědků končila jejich funkce, ale né tak pro mě. Novomanželé Tichý byli tak hodní, že mě zapojili i do plánů na svatební cestu. No ja jim řikal, jestli tam jako nebudu navíc, ale prej že né a hlavně, když se jedná o lezení, tak to přece nemůžu odmítnout, křen nekřen:)
Původní plán byl jet do Rakouska, někam tam do těch Tirol, ale předpověď počasí neslibovala nic pěknýho a tak se plány mění na naší oblíbenou FrankenJůru, no hurá a tradá nach Deutschland.
....
No nebudu se tu rozepisovat po dnech kde jsme lezli, co jsme lezli atd. To vlastě na tomhle vejletě nebylo až tak důležitý, byla to užívačka a pohoda a spousta srandy...teda doufam, že to tak brali i manželé. Celkem jsme si užili 5parádních slunečných dní (na juru dosti nezvyklé). Natočili spoustu minut lezeckých a ještě více minut nelezeckých videí, bavili se událostmi svatby, oslavili mé 24.narozeniny výbroným činzánkem, zablbli s prskavkama, zahráli si kroket (ten jsem dostal k těm narozkám), pobloudili po lesích při hledání oblastí s GPSkou a přitom našli nějaké houby (ja teda nic), ty si poté uvařili (to Léňa), nadobí umyli (taky Léňa) a pak se po tom snad ani moc neposr....(možná L...?:) ).........Jo a nebojte..občas jsme i něco vylezli, ale všeho s mírou.

fotky na Rajčeti

Žádné komentáře:

Okomentovat