pátek 12. června 2009

Top secret

Šampon od svých nových spolupracovníků dostává informaci o nějaké nové oblasti, kde je prej spousta volnejch směrů. Dostáváme přibližnou polohu, víc ne. Chvilka na google maps a už to valíme vztříc novým dobrodružstvím. Jdem na místo přibližné lokalizace...a už přes stromy prosvítá skála a hele támhle taky a támhle další...kam dřív? Tak to celé projdem..je toho tu poměrně dost, něco pevný, něco méně, každopádně volnejch směrů dost. Pár (doslova) starých kruhů tu vidíme, ale to je vše. Vyhání nás bouřka.
tak tady nevede ani směr, brzo budou!

O 2hodiny později:
Obohaceni o Pavla a moji kovárnu, které jsme vyzvedli doma jsme opět na místě. Skála je docela převislá a nahoře ještě krytá nějakým rozrostlým listnáčem, takže suchá! Pár minut a už se v lese ozývají rány.....kruh, tu druhej, tam třetí..to by pro dnešek stačilo...dodělávat se to bude příště.
Jo, je to dřina tahle pískařina!

2 komentáře:

  1. a co ste tam udělali? a kde to je? kdy to můžu přijet zkusit? janek

    OdpovědětVymazat
  2. no čeče..kde to je, to ja nesmim řikat:) přijet zkusit jednu cestu už můžeš, jelikož jí někdo stihnul zkusit jeste před náma,tak sme pekne nasraný. Máme v oblasti nějakýho škůdce, bude to na něj chtít nějakou past.(kruh kterej bude ve skale 1cm?)pak asi pozname kdo to byl:-D M.

    OdpovědětVymazat