středa 1. dubna 2009

Na závody přes kopec

Nemohu si stěžovat na to, že bych se nějak nudil. Naopak poslední dny jsem měl poněkud nabité a to jen v dobrém slova smyslu. Lezení střídalo lezení, a až dnes je zasloužený rest, a tak alespoň v rychlosti a stručně mohu shrnout události posledních dní.

No Aprílový pohár v Lomnici...co bych k tomu tak mohl napsat?
Tradiční závod ČP v lezení na obtížnost, který se letos v Lomnici konal již po 15! A asi právě to, že to mám za barákem a je to ta tradice, mě přinutilo jít na tento závod taky a poměřit to své minimum sil a lezeckého umu s dalšími podobnými nadšenci.

Závodní cesty stavěl nejen liberečákům dobře známý Dalibor. Bohužel mnoho závodníků a i diváků z těchto "rout" zrovna nadšených nebylo a moc chvály na konto stavěče nepadlo. Ja bych tak kritický nebyl a bral bych to s té lepší stránky. Jak řekl Vítek Lachman "ale joo, dobrý, dolezli jsme si do půlky cesty, já jsem spokejenej, pěkně sem si zalezl." Takže vlastně můžem bejt rádi, že jsme se v těch dvou kvalifikačkách dostali +- ke stropu a že jsme si i trochu zalezli. Pravda, že morfo boulder u 3 expresky ve finálovce můžů, který vyřadil závodníky menšího vzrůstu -Havrdu a Malinu a další, těmto lidem asi moc radosti neudělal:) To samé v bleděmodrém se konalo ve finálovce žen, kdy zhruba také u 3.presky vypadlo 5 holek a to to nebyly žádný vořezávátka:) ....Takže vlastně,když to tak rekapituluji...voni ty závodníci maj možná pravdu, že se ty cesty moc nepovedly:-D


No ale co, atmosféra byla jako vždy v Lomnici parádní, pár známejch tam člověk taky potkal a pokecal, venku bylo stejně hnusně, takže vlastně...joo..gůůůt. Za rok zas;)

Fotky ze závodů hýýýýr
Výsledky: Muži Ženy

Žádné komentáře:

Okomentovat