sobota 3. října 2009

Něco z archivu- Komín Řeky

14dní jsem nelezl, jen jsem se válel v posteli s úžasnou slečnou jménem Angína a můžu vám říct, ta mi dala, uplně mě vysílila. Ale to jsem psát nechtěl. Jak jsem měl toho času víc, pustil jsem se do starejch fotek a že jich tu v pc bylo pěknejch 36GB. Narazil jsem na spoustu pokladů, fotek z pěknejch polezenic, nebo akcí, a tak se pojdtě podívat na jednu z nich.
Akce KOMÍN, tak jest název složky,kterou jsem našel. Mam úžasnej cit pro nepořádek a tak je to i v těch fotkách, žádný datum nic, takže ani nevim, kdy že to vlastně bylo, řekl bych tak někdy v roce 2007? Domlouváme se já, Béda, Křéma, že vyrazíme na výlet na komín v Řekách, samozřejmě ilegální. Prý je to 104m vysoký, to nám řekl nějaký pán, když jsme to okukovali s klukama už na základce, tak dlouho jsem to měl v hlavě. Sraz pod komínem byl někdy v brzkých ranních hodinách,všechno musí proběhout ještě za tmy, ať nás nikdo nevidí.(6rano?byl to podzim,nebo jaro,takze tma byla dlouho). Přelejzáme plot a už jsme pod komínem, první kramle začínaj trochu výš, hromosvod to jistí. Snad Béda měl raději sedák s odsedávačkou, jakože na ten hromosvod,ale myslim, že i on po chvíli zjistil, že to dost zdržuje, a že není důvod ze žebříku padati. Kramle byly pěkně studený a z vrchu popatlaný nějakou maltou, která trochu řezala do dlaní, to je vše co si pamatuju z výstupu, docela to ocejpalo. Vrchol, jůů, ty panorámata nočních Semil a to sídliště pod náma, no to je romantika. V dálce se válela podyma a do toho všechny ty světýlka, no fakt pěkný. Dáváme sem něco jako vrcholovou knížku, bloček s tužkou ve skleničce od přesnídávky a poctivě se zapisujem, to aby každej věděl naše jména, když už je to teda zakázaný.

Pak už jen těch 100m zase sestoupit dolů, to už se docela rozednělo a město začíná žít, nejvyšší čas mazat dom. Ale pozor, né do postele, dostáváme blbej nápad a někdy kolem pul8 ráno už frčíme na Sušky, kde to teda stálo pěkně za prd, protože byla zima a my byli unavený.

Tak to byl jeden ze starších příběhů, brzy snad už něco z přítomnosti, jelikož dnes zas začínám lízt!!

5 komentářů:

  1. Jasně, byl to podzim 2007 ;o) Pamatuju si, že jsem z vás málem vyskočila z kůže.. A to jsem ještě nevěděla, jaký nervy mě čekají :o)

    OdpovědětVymazat
  2. No vida,ty jsi teda pamětnice:)Děkuji za cenné informace, už si tu složku mužu přejmenovat na Akce komín-podzim 2007:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Bylo to přesně 21.8.06, já narozdíl od Míry mam všechno odatumovaný:-).Vzpomínám si že jsem se ráno,resp. v noci rozloučil s matkou "Čau,jdu na komín",aby si snad nemyslela ze ve 4 ráno jdu někam fetovat. Chudák ještě spala,tak nestihla mě zarazit, nicméně odhaduju že tak 5 vteřin po tom co sem opustil byt, jí to docvaklo a už nedovolilo usnout,za což mi po návratu pěkně vyčinila:-D. Béda

    OdpovědětVymazat
  4. hele tak ted to tu nesedí teda. Majda že jako 07, ty že 06..to je bordel toto:) a to byl srpen,jo? nebylo to víc k podzimu? ty hele,nemáš to popletený?

    OdpovědětVymazat
  5. Stopro nemam.Já si to popisuju hned,takže pochybení je téměř vyloučené:-).

    OdpovědětVymazat