středa 15. dubna 2009

Velikonoční písky očima někoho jiného

Už jsem se těšil, že si zalezu v Arcu, ale s toho sešlo, prej kvůli tomu, že tam bude moc lidí a taky že je je u nás hezky,tak proč jet tak daleko. No tak jsem doufal, že si zelezu někde na vápně nebo žule- Roviště, nebo nějakej kras? Ale to taky ne...se musí jet na písek, jéé,to si zas zalezu, tak doufam, že aspoň do Labáku, tam aspoň potkám nějakýho kámoše. Hmm,tak prej do Ostrova s výjezdy okolo, no to jsme zvědav, kdy se trochu protáhnu.

Tisá- ten trotl už leze a přesně jak sem čekal, beze mě...to jsou ty písky...to mě neba! Ale coto? jé hele Pavel, nazdáár...ten si mě vezme..jo joo...né...kam mě to háže...jo k pánečkoj! Pche si myslel, že mě nebude potřebovat,ale to se zmejlil, beze mě je vybátej jak malý děcko, sice si zelezu až od druhýho kruhu,ale aspoň něco, moje první cesta v Tisý.
Teď jdou na nějaky VIIb, tak musim zas zpátky do batohu, ty s tim nadělaj. Ale coto, že by se páneček pochlapil a zas mě použil? jo to už jsme u další cesty, hurá, přes 3 kroužky,to si zalezu. Joo, v devítkách mu jsem najednou dobrej, kde by beze mě byl. Teď jde lízt Pavel, a hele kámoš,toho jsme ještě neviděl, nazdáár. Slovo dalo slovo a ja se dozvídám, že byl dřív u Šampona,ale ten se o něj moc nestaral,tak je jeho novým pánečkem Pavel a už ho taky bere do cesty trochu protáhnout. Jo, tyhle těžší cesty, to je naše, jenže teď zas nějaky VII a ja i muj novej kámoš musíme čekat pod skalou u batohů:( Někam se přesouváme a já už slyšim něco o vyšších číslech. Nojo, to zas páneček mechtá "Támhleto je desina, hmm, pěkná. Jo a támhle je IXb od Prcase, ty voe to je nářez a tady desítka od Špeka..." Jo ten toho nakecá, ale když pak jde lízt, tak skutek utek a ja si zas v těch jeho sedmičkách nezalezu. Ale žeby, no né...jdu na věc. Už si to stoupám, sice se páneček nějak furt klepe a už skoro padáme, ale dobrý, ustál to, hned má lepší náladu. Ju a teď se prolezu ještě se Šamponem, no to je paradní závěr dne.
Večer: Ach joo, kdo to ma vydržet takovou dobu nic nedělat a ještě vedle mě nechal ty smradlavý lezečky. Von si někde chlastá a já abych tady z toho padnul,no to zas bude noc.

Sobota: Jedem do Rájce, ojéé, tam jsou samý kvaky lehký, to si zas užiju válení v batohu. Nudaaa. Šestka, sedmbéé, sedmička...tak tam asi fakt nemam šanci. No konečně...jdem na něco těžšího, ten muj jouda zas neví co to polezem, ale vypadá to těžce a bere mě s sebou. Bojuje, ale společnými silami to dáme. Koukne do vrcholovky a coto? VIIb?? vždyť kdyby mě neměl, tak by si v tom ani neprdnul, no to jsou věci, ta klasa! Je z toho nějakej přepadlej, že mě vzal do tak "lehký" cesty, ale co..já jsem spokojenej, aspoň něco. To už budu mít pro dnešek asi útrum, nebo? Joo, jdem na desinůů, hurááá, tam si zas užijůů, ha háá. A taky že joo, ještě že je páneček takovej nešika a lezeme to 4x, to si chrochňám a jsem furt v permanenci, dokonce mě i pořádně doplnil. Večer narozdíl od pánečka jdu brzo spát, jsem s tý desiny utahanej, on ať si chlastá jak chce, vlastně néé, když se zmáchá jak klokan,tak to nic zejtra s nim nepolezu:(

Neděle: Zase Tisá, ale nějakej divnej konec, nějaký Búúršlický stěny, to zas zavání nějakým softmůvřením a tím pádem i mou nepotřebností, leda by zkusil tu jedno Xa co tu je, jenže, u něj nikdy nevim. No táák, co bude? Když už si odpoledne myslim, že dnes si ani neškrtnu, je to tady..jdem do akce..háá..zase přes 3 kroužky, to si užiju. Jsem ve svým živlu, než páneček vymyslí boulder, no a pak taky když se trochu bojí pod 3.kruhem, to mě pak i v madlech furt používá, to se mi líbí. Škoda, že když to přelezem, tak po mě nezůstane moc památky, že jsem tu byl s ním, von je nějakej divnej a stopy po mě se snaží co nejvíc vyčistit:(

Pondělí: Poslední den, už sem s toho docela hotovej, klidně bych dal rest, stejně už se asi do ničeho nepodivam, jedem brzo domu. Ale přeci, asi mi chce udělat radost a bere mě do uplně poslední cesty, kde si naposled užiju. A pak šup do batůžku a jedeme dom.

Nakonec to byl pěknej vejlet na písek a docela jsem si ho i užil, až nečekaně, takže díky pánečku, příště chci zas, třeba někdy do Příhraz?:-D

Díky za pozornost a vemte s sebou taky někdy svoje miláčky, jako to udělal můj páneček


S pozdravem Maglajzpytlík.

Fotky z cele té velikonoční srandy jsou tady

2 komentáře:

  1. Prosím Vás, já jsem mu sice umožnil to jsem napsat,protože mi nedal pokoj, ale rozhodně ho neberte moc vážně.Je to prostě jeho pohled,který se nemusí slučovat s mým, já ho musim trochu krotit,jak by to pak vypadalo,že? takže: Kroťte ty svý pytle taky!:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Míro pěknej výjezd! Evidentně jste si to lezecky všichni užili. Myslím, že ti to psaní jde od ruky, čte se to dobře.Já jsem dopotil na blog článek shrnující letošní zimu a asi se z toho poseru, protože to je hrozná dřina, hlavně s tím formátování a taky vůbec. Nějak nemám slinu nebo bloggerský střevo a nevím pořádně jak o tom o čem chci psát, psát.;-) heh, no vidíš.

    Konečně jsem sehnal spolulezce (po dni a půl snažení) a valím na Bajerku poprat se s Krasovým vápnem.

    OdpovědětVymazat